Cégünk rövid bemutatása

Cégünk 1991 évben alakult, magánszemélyek által létrehozott betéti társasági formában, családi vállalkozásként, amely cégformát 2000. évben korlátolt felelősségű társasággá alakítottuk át. A tulajdonosi kör a kezdetektől változatlan.

Kezdetben viszonteladóként, sütőipari termékek kereskedelmével foglalkoztunk, de 1992.-ben, a péküzemünk elkészülte után a saját termékválasztékunk kialakításával, gyártásával és értékesítésével kezdtünk foglalkozni. Az első időszakban kenyérfélék, és néhány fajta péksütemény gyártásával és értékesítésével szereztük meg a mostani piacaink alapvető részét. A vásárlói igények növekedésével szükségessé vált a termékválaszték folyamatos bővítése, s ennek természetes velejárójaként a kezdeti technológiai-technikai berendezések lecserélése. Ennek értelmében a teljes gépparkunkat korszerű, nyugat Európából importált berendezésekkel váltottuk fel, ezzel biztosítva a megbízható termelés műszaki feltételeit. E fejlesztéseknek köszönhetően üzemünk igen korszerű, megbízható berendezésekkel dolgozik, ahol szinte teljesen kizárt a jelentősebb, műszaki okból bekövetkezett üzemszünet. Továbbá biztosítottuk azt is, hogy valamennyi stratégiailag fontos berendezésből tartalék álljon rendelkezésre, valamint városunkban szinte egyedülálló módon a közművek (víz, elektromos áram) hozzáférés is kétoldali, külön-külön is elegendő mennyiséget biztosító betáplálással csatlakozzék üzemünkhöz. Mindezen megoldásokkal csökkenteni szándékoztunk a váratlan műszaki hibák okozta termeléskiesés kockázatát.

A közelmúltban befejezett igen jelentős mértékű bővítési folyamatok eredményeként létrejött kapacitásnövekedést szeretnénk új partnerek révén, igényes piacokra jutás lehetőségével lekötni.

Termékek széles skáláját kínáljuk, amelyben megtalálhatóak a kenyérfélék mellett az összes sütőipari termékcsoport, így a péksütemények, valamint kelt- és leveles tésztából készült finomáruk is, továbbá jelentős cukrászati termékkínálattal is rendelkezünk.

Piaci területünk belföldön leginkább a megye területén helyezkedik el, ahol mintegy 60 települést érint.

Cégünk jelenleg 42 fő munkaerővel dolgozik, amelyből a termelésben résztvevők száma 16, míg a többiek a kiszállítás-, az értékesítés-, a takarítás-, a karbantartás- valamint az adminisztráció területén tevékenykednek. Ezzel a létszámmal tudjuk biztosítani a hét minden napján, pontos időben történő termékszállítást. Ez azt jelenti, hogy egész évben a legnagyobb ünnepnapokat (karácsony, húsvét) kivéve minden nap van termelés. Partnereinket igyekszünk a nekik legkedvezőbb időpontban kiszolgálni.

© 2011 - Ambrózia Kenyér Kft. -